Някои от основните причини да купите мрамор или гранит

Някои от основните причини да купите мрамор или гранит

1.Изключително високо качество.
Качеството на мраморният под със сигурност е високо.
Също така има огромно разнообразие от мрамори с различни естествени шарки, които минават през камъка, поради което има богат избор от тях, всъщност това са причините, поради които мраморът винаги е на мода.

2.Устойчивост.
Мраморът и гранитът се обработват с устойчив на петна уплътнител, когато се полагат на пода, което ще предпази пода десет години. След това, разбира се, е препоръчително да се запечата отново.

3.Много лесен за почистване.
Друго предимство е, че мраморът издържа на разливи и замърсявания, разбира се, ако го почистите веднага. Въпреки, че силните киселинни течности всъщност могат да причинят петна, те могат да бъдат професионално премахнати. Всъщност, мраморните настилки почти не изискват поддръжка. Всичко, което трябва да направите, за почистване на мраморните подове, е да се избърсва топла вода и да се остави да изсъхне, като след това те отново са чисти.

4.Здрав и дълготраен.
Веднага след като мраморните плочки са поставени, те ще останат на място за много дълго време, което е предимство, за разлика от други плочки, които лесно се повреждат. Мраморните плочки са превъзходно хладни в топлината на лятото, но е съвсем различно през зимата. Тъй като мраморните подове поддържат прохладата на дома е препоръчително да поставите килим на пода през зимата.