За Нас

AVENIR CERAMICS е българска компания с лидерски позиции сред вносителите на строителни материали. Тя предлага настилки и облицовки от фаянс, гранитогрес, естествен камък, клинкер, травертин, мрамор, керамични плочи, санитарно оборудване и обзавеждане за баня. Много от популярните интериорни дизайнери и архитектурни студиа в България се доверяват именно на AVENIR CERAMICS в ролята на консултант, а строителните фирми с най-добри позиции на пазара без колебание избират AVENIR CERAMICS за свой партньор.

 

Дейност и Опит

 

Компанията е основана през 2012 година, а нейното присъствие на пазара е придружено от постоянен ръст в продажбите и обхвата на дейността. Продуктите, които фирмата внася в България, отговарят на съвременните стандарти за дизайн и качество, като позволяват дори най-смелите проекти да бъдат реализирани успешно. Към 2015 година десетки строителни фирми и поддистрибутори са удовлетворени от съвместната си работа с AVENIR CERAMICS. Компанията заема лидерска позиция в сектора на B2B продажбите благодарение на политиката за устойчиво развитие, която нейното ръководство прилага още от създаването и. Основният приоритет на AVENIR CERAMICS е удовлетворяването на високите и строго специфични изисквания на ключовите клиенти. Сред тях са доказани професионалисти с дългогодишен опит в бранша, които знаят колко е важно да изберат правилния сътрудник. Коректността в бизнес отношенията помага на дружеството да спечели тяхното доверие за съвместна работа по дългосрочни и скъпоструващи обекти.

Дейността на фирмата непрекъснато се разраства, за да осигури продуктите и услугите, необходими на всеки проект, независимо от мащаба му. Строителните предприемачи намират надежден партньор, когато се обърнат към AVENIR CERAMICS. Повече от думите говорят изпълнените в сътрудничество с компанията емблематични проекти, някои от които са наградени, а други – номинирани – в престижния конкурс “Сграда на годината”.

Мисия и Цели

 

От изключително значение за AVENIR CERAMICS е пълното клиентско обслужване, което включва определяне на най-подходящите продукти и услуги за всеки проект, изготвяне на изгодна оферта, сключване на договор, предоставяне на необходимите сертификати, стриктно спазване на сроковете за доставка. Персоналният подход има за цел да подпомогне всяка идея за строителство, така че тя да се превърне в истински шедьовър.

За да гарантира качеството на своите продукти, фирмата извършва точен мониторинг за състоянието на стоката в реално време. По този начин ефективно контролира доставката от натоварването до разтоварването и следи за проблеми, възникнали по пътя. Услугите, предлагани от AVENIR CERAMICS, включват и следпродажбено обслужване, което недвусмислено заявява желанието на компанията да изгради дългосрочно партньорство с клиентите си, базирано на доверие и гаранция за качество. Мениджмънтът на дружеството редовно посещава най-важните и големи световни изложения в бранша, следи тенденциите в глобален мащаб и се среща с лидерите в бранша, упражняващи своята дейност в различни държави. Ето защо фирмата е в състояние да предложи на партньорите си иновативни продукти и находчиви идеи, съобразени с нуждите на техните проекти.

Сред основните цели на AVENIR CERAMICS е да осигури на своите клиенти достъп до изчерпателна информация за предлаганите продукти и услуги. Екипът на компанията отговаря мигновено на клиентските запитвания и предоставя пълна прозрачност в реално време за процесите, съпътстващи работата по всеки проект.

Партньорите на AVENIR CERAMICS могат да се осведомят за различните аспекти от дейността на фирмата денонощно, 365 дни в годината!

Продукти и Услуги

 

AVENIR CERAMICS предлага висококачествени продукти за различни аспекти на строителството. В каталога на компанията влизат стенни и подови керамични плочи, настилки и облицовки от фаянс, класически и инженерен гранитогрес, естествен камък, клинкер, травертин, мрамор, строителни лепила, фугиращи смеси и други продукти, съпътстващи строителния процес. AVENIR CERAMICS внася още санитарно оборудване – моноблокове, мивки, структури за вграждане – както и обзавеждане за баня – вани, душ-кабини, шкафове, огледала – с най-високо качество.

Партньори и Производители

 

AVENIR CERAMICS работи съвместно с над 50 от водещите чуждестранни производители в сектора. Компанията внася продукти от Италия, Испания, Германия, Франция, Турция и Китай. Благодарение на стабилните отношения, установени с фирми от различни държави, AVENIR CERAMICS продължава да се развива и да предлага на своите клиенти широк спектър от продукти и услуги.
Защото добрите интериорни и архитектурни идеи се реализират, само когато професионализмът срещне качеството!